Når man holder på med dans, er det viktig å holde det vedlike. Dersom du ønsker å virkelig få bevegelsene inn i kroppen , kan du ikke bare danse på kurs en gang i uka, du må danse hele tiden. Du kan danse på vei til bilen før jobben, eller rundt på kjøkkenet mens du lager middag. Det er uendelige muligheter, og her får du vite enda mer om hvorfor du bør danse hvor enn du er.

Bra for kroppen

Dansing er utrolig god trening, kanskje bedre enn de fleste tror. Her bruker du mange ulike muskler, og det er virkelig trening for hele kroppen. Dette bidrar til å holde kroppen i gang – og å holde den myk, noe som er bra for helsa.

Bringer glede

Dans og musikk gjør folk glade, og så lenge du har en telefon og et par ørepropper, er du klar for å danse hvor hen du er. Med litt musikk på ørene og noen morsomme dansebevegelser, er det vanskelig å ikke trekke på smilebåndet. Skal dette fungere er du jo avhengig av å ha en fungerende telefon, Det er heldigvis lett å holde telefonen vedlike også, siden det er så lett å få tak i reservedeler til iPhone. Så slipp alle bekymringer og dans, så merker du fort hvordan humøret bedrer seg.

Dansing er altså noe du bør sette av tid til hvor hen du er. Det krever ikke mye av deg, og samtidig får du så utrolig mye igjen for det. Ta med deg telefonen og øreproppene, så er du klar for en dag fylt med dans og moro.