Har du lyst til å begynne med dans? Da er 2020 året du kan gjøre drømmen til realitet. Det er mange muligheter i nærmiljøet og ute i verden, og dans er for alle aldre og alle nivåer. Det er ikke nødvendig å være godt trent eller ha erfaring fra dans for å lære mens du blir kjent med andre og har det gøy.

I nærmiljøet ditt kan du lete på internett etter dansegrupper og kurs som arrangeres ukentlig eller månedlig. Det er et stort antall dansestiler som utøves, og de vanligste er argentinsk tango, salsa og swing. Andre mer treningsorienterte dansestiler er zamba og hip-hop. I tillegg har man de klassiske stilene, som ballet og jazz, og til slutt samtidsdans, som oftest er nært knyttet til det øvrige kulturlivet, da spesielt teater.

Hvis du blir bitt av basillen og ønske å utvide din dansehorisont, kan du glede deg til å delta på kurs og samlinger i andre land. Prisen kan virke høy, men med et billig forbrukslån vil du få svært mye for pengene. På slike samlinger vil du få inspirasjon og glede som vil vare året gjennom. Her får du undervisning med profesjonelle dansere, hotellopphold, måltider i hyggelig samvær med de andre deltakerne. Det er ikke noe mer inspirerende enn å danse tango i Buenos Aires, eller lære flamenco i Barcelona.