Det finnes nok av danseskoler rundt om i landet, og befinner du deg i Oslo-området kan det være verdt å sjekke ut Norges Danseskole. De holder til på Tøyen, og har et variert dansetilbud til både voksne og barn. Her holdes det kurs i klassisk ballett, moderne dans, hiphop og jazzdans. På Norges Danseskole får du god oppfølging av dyktige pedagoger med lang erfaring som profesjonelle dansere.

Undervisningen starter i august og avsluttes i juni, og semestrene avsluttes med forestillinger. Tilbudene er mange, og prisene varierer. Dersom du vil ta en drop-in-klasse, koster det 180 kroner. En idé er jo å ta en slik klasse for å finne ut om dette er noe du kunne tenke deg å fortsette med. Priser er basert på hvor mange timer du ønsker i uken, og det gjelder alt fra 1 til 4.

Norges Danseskole byr på et skapende miljø og har en visjon om å være tilgjengelig for alle. De kan i tillegg skilte med store og flotte lokaler. Om ikke du selv har tenkt å melde deg på, kan et kurs her være en fin ting å gi bort i gave.