Driver du med dans profesjonelt og snuser? Da har vi et godt tips til deg. I denne artikkelen skal vi se litt nærmere på hvordan du kan snuse på en måte som ikke er ubeleilig for deg som proffdanser.

Nerver før showtime

Selv for en som har danset i mange år kan nervene melde seg før man skal på scenen. Uansett om du skal konkurrere eller være med i en oppvisning, er det helt normalt å ha sommerfugler i magen. For en som snuser er det naturlig å ta seg en snus for å roe nervene før showtime. Men brune tenner ser ikke akkurat bra ut på scenen. Derfor bytter mange dansere til Skruf Super White, en snus som er helt hvit og som renner mindre. Når du bruker denne snusen trenger du ikke bekymre deg for brune snusflekker på antrekket ditt eller misfargede tenner. Det er utvilsomt det beste valget for alle i underholdningsbransjen.

Slipp dårlig ånde

Å være en proffdanser som snuser er kanskje ikke den ideelle kombinasjonen, men noen gleder er det viktig å ha i hverdagen. Synnøve Skarbø fortalte til Dagbladet at hun begynte å snuse da hun var med på Skal vi danse. Hun innså at livet som danser var beinhardt, men som hun sier i intervjuet: “Jeg må ha noe kos.”

Danser du med en partner (som i Skal vi danse) er det neppe særlig populært at du snuser. Mange typer snus lukter som kjent ikke særlig godt. Skruf Super White har en frisk smak, slik at du unngår den fryktede snusånden. Det er en praktisk, hvit porsjonssnus som er laget av plantefibre som er tilsatt nikotin, og finnes i mange forskjellige smaker.

Ved å velge en hvit snus tar du også et mer omtenksomt valg overfor dansepartneren din og hele produksjonen. Hvorfor velge en brun, rennende snus som misfarger tennene og flekker til antrekket ditt, når det kan unngås?