Underviser danseskolen din i dans som Tango, er vi sikker på at det blir ganske hett i studioet. Men hvordan er temperaturen når ingen er der? I dette blogginnlegget får du tips om hvordan du kan spare penger på strøm i studioet ditt, ved å bytte strømleverandør.

Få ned driftsutgiftene

Driver du ditt eget studio, har du klart å gjøre drømmen om å leve av dans til virkelighet. Etter dans ble til TV-underholdning gjennom programmer som Skal vi danse, er det stadig flere nordmenn som drømmer om å lære seg dette. Men uansett hvor bra bedriften din går, vil det alltid lønne seg å få ned driftsutgiftene. Her er det mange måter å gå frem. Et godt tips er å tenke utenfor boksen og være villig til å prøve noe nytt.

Spar penger på strøm med smart strømstyring

En måte å kutte i driftsutgiftene, er å skaffe en billigere strømleverandør. Med Tibber kan du senke kostnadene og samtidig få muligheten til å styre strømbruken i dansestudioet, også når du ikke er tilstede. Ganske lurt, eller hva? Grunnen til at Tibber er billigere enn andre strømleverandører, er at det er et digitalt strømselskap. Siden de heller ikke tar fortjeneste på strømmen, blir kostnaden lavere for deg. I gjennomsnitt kan du spare hele 20 % på strøm! Den andre store fordelen er at Tibber tar deg koble smartutstyr til appen deres, slik at du for eksempel kan justere temperaturen i dansestudioet når du er bortreist. Appen gjør også stadige analyser av strømforbruket ditt, slik at det blir lettere å se hvordan du kan spare enda mer. Tilpass temperaturen i studioet etter gradestokken ute. Skru den så langt ned som mulig etter stengetid, og skru opp igjen før du skal på jobb, slik at det er varmt når du åpner.

Få mer penger til å gjøre dansestudioet koseligere

Når du sparer penger på driftskostnadene, kan du velge mellom å ta ut et større utbytte, eller spytte mer penger inn i bedriften. Kanskje trenger studioet oppussing, eller en kaffemaskin for å gjøre inngangspartiet hyggeligere? Vil du ha nye gardiner eller sofa ved resepsjonen? Når man driver egen bedrift er det alltids noe som kunne blitt bedre. I tillegg til selve studioet, vil du også ha mulighet til å bruke mer penger på markedsføring, som kanskje vil bringe inn nysgjerrige danseløver. Du kan for eksempel oppgradere hjemmesiden, skaffe ny logo, eller hva med en reklame på lokalradioen? Gjennom å spare penger på strøm, vil du få frigjort økonomiske midler til å bruke på andre like viktige ting.